Căutare Live

ANAF, veste uriașă despre impozitele românilor! Ce trebuie să afli

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, artista având mai bine de un milion de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram.

ANAF anunță detalii importante despre plata impozitului

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) anunță că în urma dezvoltării a unor noi facilități în Sistemul Privat Virtual, românii vor putea plăti impozite sau contribuții în numele oricărei alte persoane fizice.

Schimbarea momentului anunțată de ANAF! Cum poți plăti impozitul

„În noul meniu disponibil în serviciul SPV, pentru accesarea acestei facilități, se selectează opțiunea Plată obligații fiscale PF și apoi În numele altei persoane, se optează pentru plata obligațiilor fiscale declarate prin declarația unică (impozit pe venit, contribuții de asigurări sociale de sănătate/ contribuții de asigurări sociale). Apoi se completează codul numeric personal/ numărul de identificare fiscală al persoanei pentru care se face plata, precum și suma care se dorește a fi achitată, după care plata poate fi efectuată”, se arată într-un comunicat al ANAF.

citește și: Oficial! ANAF șterge datorii! Ce trebuie să faci pentru ca Fiscul să îți anuleze unele obligații fiscale

Momentan, această facilitate nu este posibilă prin intermediul site-ului ghiseul.ro.

ANAF, veste uriașă despre impozitele românilor! Ce trebuie să afli

ANAF anunță detalii importante despre plata impozitului

ANAF anunță schimbări importante pentru contribuabili

Totodată, ANAF anunță că prin contul SPV contribuabilii persoane fizice pot genera două noi rapoarte:

  • 1. Istoric declarații = Declarații depuse de persoană fizică în formă electronică (până acum era disponibil acest istoric doar pentru persoane juridice)
  • 2. C168 = Duplicat Cerere de înregistrare a contractelor de locațiune.

Conform ANAF, în perioada următoare se are în vedere implementarea plății prin SPV și interconectarea cu ghiseul.ro a unor categorii de obligații fiscale pentru persoanele juridice, arată cei de la Antena 3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Inițiativă legislativă, pentru redeschiderea restaurantelor, în România! Panourile separatoare, între mese! Ce reguli vo...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri