Căutare Live

ANAF a trimis mii de ”scrisori de felicitare” mirilor. Sute de cupluri și-au înlocuit luna de miere cu amenzi de zeci de mii de lei

Avem primul bilanţ al operaţiunii "Fiscul la nuntă". Inspectorii au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătorite. Două sute dintre ele le-au şi răspuns. Astfel, ANAF a început deja să împartă amenzi. .

Avem primul bilanţ al operaţiunii "Fiscul la nuntă". Inspectorii au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătorite. Două sute dintre ele le-au şi răspuns. Astfel, ANAF a început deja să împartă amenzi. I-au identificat pe cântăreţii şi fotografii evazionişti, despre care spun că trebuie să plească statului peste 10 milioane de lei.

„De bună voie şi nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe Tonciu Mircea Gabriel?”

Odată cu acest DA, mirii sunt datori Fiscului. O simplă notificare scrisă îi obligă să declare câţi bani au cheltuit pe servicii în ziua fericitului eveniment. Iar ANAF a trimis deja peste 1300 de notificări cuplurilor proaspăt căsătorite.

Mirii sunt informaţi că trebuie să dea toate detaliile despre organizatorul nunţii, restaurantul în care a avut loc petrecerea, formaţia care a cântat, dar şi despre fotograf. Toate datele vor fi completate într-o declaraţie pe proprie răspundere. Iar cine ignoră notificarea riscă amenzi curpinse între două mii şi cinci mii de lei.

Surse neoficiale din ANAF au declarat pentru reporterii Observator că doar 200 de declaraţii pe proprie răspundere au fost completate şi trimise, până acum. După ce a strâns toate informaţiile de la miri, Fiscul a trimis 47 de decizii de impunere 47 de decizii de impunere pentru artişti. Prejudiciul calculat depăşeşte 10 milioane de lei.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Sistemul sanitar din România a mai făcut o victimă! Tânărul ars în explozia din Piatra Neamț a murit. Astăzi era ziua lu...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri