Antena Căutare

EȘEC total pentru ANAF! Operațiunea ”Nunta” nu a speriat pe nimeni! Cum reușesc mirii și lăutarii să-i păcălească pe inspectori

Vânătoarea ANAF nu i-a speriat pe lăutari. Reporterii Observator au surprins negocieri ”fără număr” la facturi. Sunt încă mulţi care spun că nu taie chitanţă. Între timp, bulgarii colectează eficient impozite.

Vânătoarea ANAF nu i-a speriat pe lăutari. Reporterii Observator au surprins negocieri ”fără număr” la facturi. Sunt încă mulţi care spun că nu taie chitanţă. Între timp, bulgarii colectează eficient impozite.

În timp ce ANAF desfăşoară operaţiunea de recuperare a sutelor de milioane de euro din evaziunea fiscală de la nunţi, mirii continuă negocierile cu artiştii. Iar factura se oferă doar la cerere sau deloc!

Inspectorii de la sud de Dunăre nu îi implică pe miri pentru a afla cât au primit la nunţi fotografii şi cântăreţii. Taxează inclusiv banii din dedicaţii.

De mai bine de zece ani, Fiscul bulgar a găsit soluţia pentru a colecta taxele. A trimis la evenimente angajaţi care să monitorizeze inclusiv cât câştigă formaţiile din dedicaţii. Inspectorii au comparat sumele declarate cu cele primite. Iar unde au găsit diferenţe, au cerut socoteală, fără să îi implice pe miri, aşa cum face ANAF acum, în România.

Vânătoarea începută de Fisc nu îi sperie pe artiştii celebri din România. Cei mai mulţi şi-au deschis firme, au impresari şi spun că îşi plătesc taxele.

Până acum, ANAF a reuşit să prindă un şofer de TIR care în timpul liber cântă la acordeon. Pentru că nu a declarat un venit de 300 de lei, lăutarul de ocazie a primit o amendă de 10 ori mai mare.

Doamne, ce OROARE! Un microbuz de pasageri A LUAT FOC în Slatina! A ars aproape complet - FOTO... Probleme pe un drum național, din cauza IERNII! Două TIR-uri au derapat - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x