Căutare Live

ANAF a reluat vânzarea pentru mașina ARO cu care Ceaușescu s-a fălit în fața lui Gorbaciov! I-a scăzut valoarea! De la ce preț pornește licitația

ANAF a reluat licitația pentru automobilul de teren ARO 304 ce i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu și cu care Tovarășul Suprem s-a plimbat alături de Gorbaciov, după ce la începutul acestui an nu a găsit un cumpărător.

Gorbaciov și Ceaușescu.

Potrivit ANAF, licitația va avea loc pe 18 decembrie, iar prețul de pornire este 103.125 lei, cu peste 30.000 de lei mai puțin față de cel anunțat inițial.

Mașina este un ARO 304, de culoare gri, fabricată în 1977, cu 72.453 de kilometri la bord.

Această mașinmă i-a aparținut inițial lui Nicolae Ceaușescu și ulterior a fost confiscată de la omul de afaceri Ovidiu Tender.

În ianuarie, ANAF nu a găsit, un cumpărător pentru automobil. Prețul de pornire al licitației de atunci a fost de 137.000 de lei.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Andrei este un erou! Jandarmul și-a riscat viața pentru a salva o mămică de la sinucidere...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri