Antena Căutare

Ancheta la Jandarmeria Capitalei dupa comunicatul privind masurile luate impotriva protestatarilor de la Universitate

Ministrul Administratiei si internelor (MAI), Mircea Dusa, a cerut sanctionarea autorilor comunicatului Jandarmeriei Capitalei prin care se anunta ca cel putin 60 de protestatari de la Universitate sunt cercetati pentr blocarea drumului sau distrugere.

Mircea Dusa a declarat, intr-o convorbire telefonica la Antena 3, ca, in opinia sa, autorii comunicatului „nu au ce cauta prin Jandarmerie".

„Am dispus astazi Inspectorului General al Jandarmeriei sa ii identifice pe domnii aceia care se ocupa de comunicate de presa care nu au nici o legatura cu realitatea si care nu respecta exact activitatea Jandarmeriei. Conform legii, Jandarmeria Romana nu are nici un fel de atributie pe partea penala. Eu cred ca cei care au dat acel comunicat de presa nu au ce cauta prin Jandarmerie. Ma deranjeaza pentru ca o actiune corecta a Jandarmeriei a fost umbrita de un comunicat de presa fabricat de Jandarmeria Bucuresti", a declarat ministrul de Interne.

Ministrul le-a dat asigurari romanilor, ca, in limite legale, pot sa isi exprime parerile prin proteste, fara sa se teama de organelle de ordine. “Vreau sa ii asigur pe cetateni ca pot sa protesteze si sa isi exprime parerile fara nici o teama si fara nici o repercusiune din partea organelor de ordine, sigur, respectand legea”, a precizat Dusa.

Foto: Intact Images

RATB ar putea majora tarifele din 2013. Vezi care ar fi cauza scumpirilor!... Preturile la alimentele de baza vor creste cu pana la o treime, din toamna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x