Antena Căutare

Ancheta la spitalul din Fagaras, unde bolnavii sunt hraniti din galeti si cu tacamuri ruginite

Spitalul din Fagaras, unde bolnavii sunt hraniti din galeti si cu tacamuri ruginite, a fost controlat ieri de inspectorii sanitari, dupa ce cateva fotografii facute intr-una din sectii au aparut in presa.

Nimeni nu a fost pedepsit in cazul spitalului din Fagaras. Intr-adevar, dupa ce imaginile au aparut in presa, Ministerul Sanatatii a cerut Consiliului Local, administratorul spitalului, sa faca ordine.

Intre timp, inspectorii Directiei de Sanatate Publica au facut un control si au cerut ca, pana luni, sa fie schimbata vesela, iar in 30 de zile, tot mobilierul din bucataria spitalului. Primarul orasului Fagaras, Sorin Manduc, sustine ca mancarea e servita in galeti din plastic de ani buni in acest spital, iar practica le-ar fi fost cunoscuta inspectorilor sanitari. Nu au apelat la o firma de caterig pentru pentru ca asta ar fi insemnat suplimentarea cheltuielilor lunare cu peste 5000 de lei.

In urma scandalului, insa, Primaria va fi nevoita sa scoata de la buget banii necesari inlocuirii galetilor cu vesela din inox.

Administratorul firmei din Blaj care ar fi vandut carne de cal etichetata ca vita, cercetat penal pentru inselaciune... UPDATE! Cruzime fara margini! Zeci de cai, biciuiti cu bestialitate la targul de animale din Neamt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x