Căutare Live

Anchetă la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu! Conducerea este acuzată că a ascuns numărul de real de infecţii

Este anchetă de proporţii la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu. Conducerea este acuzată că a ascuns numărul de real de infecţii din spital, ca să "dea bine" la evaluări. În documentele care au ajuns anul trecut la Direcţia de Sănătate Publică nu au fost menţionate zeci de cazuri. Mai mulţi medici au fost deja la audieri.

Cei din conducerea spitalului sunt bănuiţi că, în 2018, nu au raportat Direcţiei de sănătate Publică zeci de cazuri de infecţii nosocomiale, astfel încât să obţină rezultate bune la evaluări şi să îşi păstreze funcţiile. Mai mulţi medici au fost chemaţi la audieri.

Managerul spitalului spune că e nevinovat: „Infectiile care sunt depistate sunt declarate la DSP. În cazul în care apare o infecţie, noi le luăm toate măsurile, inclusiv asupra bolnavului, cu medicamentaţia specifică”.

În ultima vreme, în spital au fost descoperite o mulţime de probleme. Ultima - săptămâna trecută, când unitatea a fost amendată pentru că păstra în condiții necorespunzătoare reactivii folosiţi la analize.

Medicii atrag atenţia că infecţiile nosocomiale, suprapuse cu alte afecţiuni cronice, pot fi fatale în cazul pacienţilor cu imunitate scăzută.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Băiețelul din județul Olt, dat dispărut după ce nu a mai ajuns de la școală, a fost găsit într-o casă părăsită...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri