Căutare Live

Andrei Georgescu: Simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada

Andrei Georgescu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la spitalul Universitar, a comentat luni la o televiziune revenirea lui Arafat pe postul pe care acesta il ocupase temporar, cel de secretar de Stat in Ministerul Sanatatii.

"Din acest moment sunt medicul spitalului Universitar, seful de la UPU. "

"A fost decizia mea de a-mi da demisia dupa discutia cu premierul. Dar, pentru a aplana discutii care s-au ivit pe legea Sanatatii, pentru a se potolii discutiile, am convenit sa plec si sa ii las locul doctorului Arafat, in conditiile in care am spus inainte ca o sa lucre cu domnul Arafat. "

"Demisia mi-am dat-o inainte de a anunta premierul reintoarcerea lui Raed Arafat in functie. Am luat decizia, premierul mi-a multumit si a spus ca am venit in Guvern intr-un moment critic. "

"De acum, voi veni la Cotroceni din pozitia de medic. Trebuie sa recunosc ca atat domnul premier cat si domnul ministru mi-au propus functia de consilier, dar nu am acceptat-o."

"A fost o discutie amiabila intre mine si premier. Cand mi-a cerut parerea, vazand presiunile care sunt am zis ca e mai bine sa plec eu. Da, simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada",
a mai declarat acesta la un post de televiziune.

Foto:ziarelive.ro

Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!... Reactii dupa intoarcerea lui Arafat la Sanatate: "O tragicomedie damboviteana facuta pe spinarea Sanatatii romane&q...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri