Antena Căutare

Andrei, un tânăr de 23 de ani, găsit mort într-o locuință din Anglia! Părinți, devastați: ”N-am știut nimic de el nouă zile!”

Doi părinți din Dolj trăiesc momente dramatice, întrucât după nouă zile în care n-au știut nimic de fiul lor plecat la munte, au primit o veste zdrobitoare. 

Doi părinți din Dolj trăiesc momente dramatice, întrucât după nouă zile în care n-au știut nimic de fiul lor plecat la munte, au primit o veste zdrobitoare.

Mai exact, aceștia au fost anunțați că fiul lor a fost găsit mort în locuința din Londra, acolo unde stătea cu chirie.

De parcă n-ar fi fost suficientă pierderea suferită, părinții băiatului sunt sfâșiați de durere pentru că nu au destui bani pentru a-și aduce copilul acasă, să-l înmormânteze creștinește.

Citește și: Coșmar de nedescris pentru un bărbat! I-a murit soția în urma unei nașteri cu probleme, iar 14 zile mai târziu și-a pierdut și copilul: ”A fost cea mai neagră zi!”

Andrei a plecat în urmă cu doi ani în Anglia să lucreze în construcţii. Părinţii lui povestesc că tânărul voia să strângă bani ca apoi să revină acasă şi să aibă un trai mai bun. Ultima dată, băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 5 iunie, însă, femeia a primit cumplită veste.

Citește și: Un telefon anonim a nenorocit-o! O româncă și-a pierdut copiii, deși nu a făcut nimic! „A intrat în casă și...”

”M-a sunat un comisar de la poliţie, mi-a spus că vrea să îmi spună personal ceva. M-a întrebat dacă am pe cineva în Anglia, cum îl cheamă şi mi-a spus că are un accident. Şi mi-a spus că atât ştie. Am zis, ce accident? De maşină, de muncă, ce accident? Doamnă, nu ştim decât că a decedat, am venit să ne asigurăm că aţi fost informată.”, a povestit femeia.

Andrei fost găsit fără viaţă, în camera unde locuia cu chirie, împreună cu nişte albanezi, iar deocamdată nu se știe ce i-a provocat decesul.

Radu Mazăre se însoară în pușcărie! Fratele acestuia a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie: ”A fost un moment ... „Nu e ficţiune, e realitate nefardată...Va fi o muncă dificilă, dar e cazul ca statul român să îşi asume această respons...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x