Antena Căutare

Angajări în Poliție: Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs 765 de locuri. Care este data limită de înscriere

Ministerul Afacerilor Interne dă startul unei noi serii de angajări în Poliţie.15 noiembrie 2019 este data limită până când au loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie.

Ministerul Afacerilor Interne dă startul unei noi serii de angajări în Poliţie.15 noiembrie 2019 este data limită până când au loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie.

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru romi şi 10 pentru alte minorităţi) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi alte162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru romi şi 3 pentru minorităţi), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

”Până pe 15 noiembrie 2019, toţi cei interesaţi pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul fiecăruia” a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conţină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor şi despre alte neclarităţi privitoare la admiterea în şcolile de agenţi de poliţie, le puteţi afla pe site-ul I.P.J. Brăila, la secţiunea carieră – Admitere - Anunţ admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale I.G.P.R. - ianuarie 2020, la link-ul:

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-igpr-ianuarie-2020.

Concursul de admitere se va desfăşura în perioada 10-23 ianuarie 2020.

(Sursa: Adevărul)

Castelul Corvinilor întră în reparații! Restaurare în valoare de cinci milioane de euro... Femeile la volan, tema workshop-ului „ Wake-UP", organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x