Antena Căutare

Femeile la volan, tema workshop-ului „ Wake-UP", organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Prejudecăţile despre femeile la volan, dar şi contribuţia lor în domeniul auto au fost temele workshop-ului „ Wake-UP", organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Salonul Auto Bucureşti.

Prejudecăţile despre femeile la volan, dar şi contribuţia lor în domeniul auto au fost temele workshop-ului „ Wake-UP", organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Salonul Auto Bucureşti. La întâlnire au participat zeci de femei de afaceri şi vedete, poliţişti, dar şi ambasadoarea campaniei „ Wake-UP", Sonia Simionov.

Reprezentantele sexului frumos sunt dornice să dărâme mitul femeii la volan, iar workshop-ul "Femeile la volan, între realitate și prejudecăți" a creat cadrul perfect de dezbatere pentru acest subiect. Invitatele au adus argumente pentru ca femeile la volan să fie tratate la fel ca și bărbatii, fără să se simtă discriminate sau inferioare.

Sonia Simionov: „Cred că femeile care se simt prejudiciate, din anumite puncte de vedere, au un starter, există niște preconcepții, pe mine mă fac mai puternică aceste lucruri, eu sunt genul de om căruia dacă îi râzi în faţă inutil, o să râd şi mai tare, pentru că mă amuză mult lucrurile gratuite.”

Toţi conducătorii auto sunt egali în faţa legii, fără a se face vreo discriminare, au subliniat şi reprezentanţii Poliţiei Române, prezenţi la eveniment.

Laura Savu inițiatoare Woman Rally: „Tema mi se pare una potrivită pentru mine, din această cauză am făcut efortul de a veni de la Cluj și să fiu aici între. Nu consider că​ ar trebui să fie asta o prejudecată, pentru că eu sunt o persoană foarte stăpână pe mine la volan și încerc să încurajez toate femeile în acest sens.”

Evenimentul a fost organizat și susținut împreună cu Salonul Auto Bucureşti.

Citește și: Cursuri de performanță pentru copii, în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu

Angajări în Poliție: Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs 765 de locuri. Care este data limită de înscriere... Copii din 45 de orașe vor învăța în frig. Rectificarea bugetară a Guvernului demis distruge oraşele mici şi mijlocii din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x