Angajați și fără Bacalaureat. Angajatorii nu cer nici diplome și oferă salarii de 1.000 de euro pentru meserii practice

Nu este sfârşitul lumii pentru absolvenţii de clasa a 12-a care nu au luat Bac-ul. Uşile le sunt deschise celor dornici să muncească, iar salariile ajung la o mie de euro pe lună pentru un mecanic sau un instalator, de exemplu. În toată ţara, e nevoie de zeci de mii de angajaţi

Nu este sfârşitul lumii pentru absolvenţii de clasa a 12-a care nu au luat Bac-ul. Uşile le sunt deschise celor dornici să muncească, iar salariile ajung la o mie de euro pe lună pentru un mecanic sau un instalator, de exemplu. În toată ţara, e nevoie de zeci de mii de angajaţi.

În special în restaurante, hoteluri sau spălătorii auto, afaceri care vara explodează. Angajatorii nu cer nici diplome, nici experienţă. Sunt dispuşi să înveţe meserie pe oricine. Pentru un post de ajutor de ospătar, salariul porneşte de la 1.260 de lei, dar în timp se poate dubla, iar el nu trebuie să înveţe decât un singur lucru: să aşeze corect masa.

Lipsa forţei de muncă se simte în toată ţara. Hoteluri, restaurante, brutării, spălătorii şi service-uri auto riscă să se închidă pentru că nu au angajaţi. Aşa că patronii şi-au schimbat pretenţiile.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri