Antena Căutare

Angajatii Oltchim ameninta ca vor iesi luni in strada, daca nu-si vor primi salariile

Angajatii combinatului Oltchim ameninta ca vor iesi in strada incepand de luni, daca pana vineri nu isi vor primi salariile restante.

Cei 3400 de angajati i-au cerut ministrului Economiei ca procedura de privatizare care ar urma sa inceapa pe 18 septembrie sa fie respectata.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a anuntat ca procedurile sunt in desfasurare si vor fi finalizate in 18 septembrie. Atunci vor fi deschise ofertele investitorilor interesati sa cumpere combinatului.

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a spus ca sindicalistii cer ca pana vineri, 21 septembrie, sa fie nominalizat administratorul strain, astfel incat sa poata fi repornit combinatul.

Angajatii Oltchim sunt hotarati sa depuna plangere la DNA impotriva ministrului, daca acesta nu se tine de cuvant.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a mers, joi, la Oltchim Ramnicu Valcea, unde a fost intampinat cu huiduieli de cei aproximativ 500 de salariati care protesteaza in fata pavilionului administrativ al unitatii, oamenii scandand "Hotii".

Paisprezece angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, intre care si o femeie, sunt in greva foamei. Un barbat a lesinat in timpul manifestarilor si a fost transportat de urgenta la spital.

Au aparut ultimele imagini cu Lara Saban in viata... Sanatatea, incotro? Peste 1.600 de medici romani au plecat in strainatate numai anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x