Antena Căutare

Au aparut ultimele imagini cu Lara Saban in viata

Imagini cutremuratoare au fost facute publice astazi de procurori. Cele care surprind ultimele minute din viata Larei Saban, femeia gasita moarta intr-o padure de langa Navodari.

Imaginile surprind ultimele minute din viata Larei. Tanara isi insotea fratele in apartamentul de care un prieten al acestuia avea grija. Aveau ceva grav de discutat.
Se vede clar ca ceva se intamplase. Pareau reci, distanti. Gilberto mergea primul, grabit. Lara abia putea sa tina pasul cu el. Acolo, spune fratele Larei, s-ar fi intalnit cu doi turci, trimisi ai iubitului femeii.

Procurorii spun ca Gilberto si prietenul sau ar fi ucis-o pe tanara pentru 100 de euro. Ieri, cei doi a fost trimisi in judecata, dupa ce le-au fost prezentate si noile probe. Suspectii au recunoscut doar ca au transportat cadavrul in padure. Mai mult, familia Larei sustine ca tanara a fost impuscata.

Cei doi sunt acuzati de omor deosebit de grav si talharie. Lara Saban a fost ucisa la inceputul lunii mai. Cadavrul ei a fost gasit o luna mai tarziu, la marginea unei paduri de langa Navodari.

Ce spune Sorin Oprescu despre autostrada suspendata, metroul din Drumul Taberei si Centrul Vechi... Angajatii Oltchim ameninta ca vor iesi luni in strada, daca nu-si vor primi salariile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x