Antena Căutare

ANI cere DNA cercetarea penala a fostului consilier al ministrului Educatiei, Melania Vergu

ANI a finalizat ancheta in cazul fostului consilier al Ministrului Educatiei, Melania Vergu, acuzata. ANI a sesizat DNA cu privire la incalcarea de catre Vergu a legii privind conflictul de interese cu privire la fondurile contractate de la Uniunea Europeana. Vergu mai este acuzata si de actiuni de coruptie prvind aceste fonduri.




Obiectivul proiectului consta in 'cresterea gradului de informare si constientizare asupra rolului programelor de pregatire practica in dobandirea competentelor profesionale de catre elevi si studenti, precum si in cresterea ocupabilitatii si insertiei acestora pe piata muncii'.

Contractul de finantare, in valoare de 14.678.765 lei, a fost semnat pentru beneficiar - SC Edu Tim Consultanta Europeana SRL - de catre administratorul societatii comerciale, Melania Vergu.

Dupa semnarea contractului de finantare, Melania Vergu, in calitate de manager de proiect si administrator al firmei, a schimbat sediul social.

In acest context, ANI sustine ca sunt indicii referitoare la savarsirea infractiunii de conflict de interese de catre Melania Vergu.

La data de 3 iunie 2010, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a dispus eliberarea din functia de consilier a Melaniei Mandas Vergu.

sursa: Antena3

foto:Intact Images

Vezi harta celor mai periculoase intersectii din Capitala!... Ministerul Transporturilor a refuzat o investitie de 8 miliarde de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x