Antena Căutare

Vezi harta celor mai periculoase intersectii din Capitala!

Politistii au facut o harta a celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Pe primul loc, intersectia dintre soseaua Colentina si Doamna Ghica. Noua oameni au fost raniti in tot atatea accidente. O alta artera neagra este bulevardul Eroilor. De la inceputul anului, la intersectia cu Splaiul Independentei, opt oameni au fost raniti in sapte accidente. Iar la intersectia soseaua Kiseleff cu strada Primo Nebiolo, un om si-a pierdut viata si alti cinci au fost raniti.


In primul trimestru din 2011, in Capitala au avut loc nu mai putin de 191 de accidente rutiere in care noua oameni si-au pierdut viata si alti 54 au fost grav raniti.

De cele mai multe ori, victimele nu au tinut cont de culoarea semaforului sau au traversat prin locuri nepermise. Amenda pentru traversarea neregulamentara este de peste 200 de lei. Cu toate acestea insa numarul evenimentelor rutiere de acest fel este in crestere fata de 2010.

Ploi si vijelii in toate zonele tarii. In Poiana Brasov a nins ca in mijlocul iernii... ANI cere DNA cercetarea penala a fostului consilier al ministrului Educatiei, Melania Vergu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x