Antena Căutare

Animatoare moarta pe scena de Halloween

O animatoare de 22 de ani dintr-un club de noapte a murit pe scena, in timp ce dansa la o petrecere de Halloween. Un caz care i-a pus pe jar pe criminalistii din Maramures.

Legistii au stabilit in urma necropsiei ca fata a murit in urma unui infarct. Ramane totusi un caz controversat, data fiind varsta ei. Exista voci care spun ca fata luase o supradoza de droguri si de aceea s-a prabusit pe scena.

Pe de alta parte, angajatii clubului spun ca fata bause cafea si energizante. Excesul de cofeina s-ar putea sa ii fi provocat atacul de cord, mai ales ca se stia ca are probleme cardiace.

Patronii clubului spun ca fata nu era angajata lor, ci doar o clienta fidela, care se distra dansand pe scena. Chiar si asa, Inspectoratul Teritorial de Munca a pornit o ancheta in acest caz.


Ancheta in cazul prabusirii MIG-ului. A fost gasita cutia neagra... VIDEO! Bistrita Nasaud: Depozit de fan facut scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x