Antena Căutare

ANM: Codul portocaliu se prelungeste in Tulcea si Constanta

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de viscol pentru judetele Constanta si Tulcea. Restul judetelor din sud-estul tarii raman sub avertizare cod galben. Avertizarea este valabila de joi seara, de la ora 18.00, pana vineri, la ora 12.00.

Potrivit informatiilor, in judetele vizate de cod galben va continua sa ninga, in general slab cantitativ, iar vantul va mai avea intensificari, viscolind si spulberand zapada, cu rafale de pana la 60 km/h.


In judetele Constanta si Tulcea vantul va fi mai intens, depasind la rafala 70...80 km/h determinand diminuarea severa a vizibilitatii si troienirea zapezii.

In Municipiul Bucuresti si in zona judetului Ilfov, indeosebi in prima parte a noptii va mai ninge slab, iar vantul mai poate avea intensificari de pana la 35 km/h.

Dupa intervalul mentionat vremea va deveni geroasa mai ales noaptea si dimineata, in special in nordul, centrul, estul si sudul tarii.

Vezi cum arata Siberia romaneasca din elicopter!... Drumul European 85 a disparut in zapada. Peste 500 de oameni au fost salvati din nameti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x