Antena Căutare

O furtună electrică a lovit Capitala! ANM avertizează: Fenomenele extreme se pot repeta oricând, în următoarele zile

O furtună electrică violentă a înspăimântat Capitala! În miez de noapte, fulgerele au lovit fără oprire zeci de minute. Apoi s-au rupt norii, iar ploile torenţiale au inundat oraşe întregi din vestul ţării şi au provocat viituri în Moldova.

În miez de noapte, fulgerele au lovit fără oprire zeci de minute în Capitală. Apoi s-au rupt norii, iar ploile torenţiale au inundat oraşe întregi din vestul ţării şi au provocat viituri în Moldova. Autorităţile au lansat zeci de rachete antigrindină în încercarea de a limita pagubele. Zeci de judeţe sunt şi acum în alertă: este cod galben de grindină şi vijelii.

Şuvoaie de apă şi mâl s-au revărsat cu viteză şi cu o forţă înfricoşătoare, pe străzile din Reşiţa. Curenţii puternici au mutat maşinile parcate din loc. O imagine a dezastrului, după o rupere de nori care a adus chiar şi 50 de litri de ploaie pe metru pătrat, în oraş. Chiar şi marile bulevarde s-au transformat în nici o oră în râuri.

De teamă că vor fi luaţi de puhoaie, mulţi şoferi au tras pe dreapta şi n-au riscat să mai continue drumul. Norii grei de ploaie s-au adunat şi la căderea nopţii. După grindina care a făcut ravagii acum două zile, autorităţile nu şi-au mai asumat niciun risc.

Ciocnirea curenţilor de aer rece cu masa de aer cald care persistă deasupra Bucureştiului de mai multe zile a provocat furtuna cu sute de fulgere. Sunt fenomene extreme care se pot repeta oricând, în următoarele zile, avertizează meteorologii.

Două femei și o fetiță de doi ani, rănite în urma unui accident rutier! Un elicopter a aterizat pe stradă ca să o preia ... Liviu Dragnea, vizitat în închisoare de iubită și de fiu! Irina și Valentin au stat la Penitenciarul Rahova o oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x