Antena Căutare

ANM: Informație despre norul de fum din Capitală! Cum ne va afecta

Agenția Națională de Meteorologie a oferit informații de ultimă oră! Ce se întâmplă cu norul de fum și ce ar trebui să ne îngrijoreze?

Agenția Națională de Meteorologie a oferit informații de ultimă oră! Ce se întâmplă cu norul de fum și ce ar trebui să ne îngrijoreze?

Meteorologul Meda Andrei a intrat în convorbire directă cu cei de la Antena 3 pentru a oferi detalii despre norul de fum negru ce a luat naștere în urma incendiului din cursul zilei de vineri, de la o hală din zona Pipera din Capitală.

„Nu vor fi precipitații, aceste particule care sunt în suspensie, nu vor ajunge la sol. Am făcut simulări și acestea arată că circulația aerului va fi slabă, deci norul se va dispersa. Norul de fum din zona Băneasa se deplasează spre vest și sud-vest (...).

Vor fi cartiere deasupra cărora se va deplasa fumul. Deocamdată este în altitudine. Nu este la nivelul oamenilor, este sus”, a spus Meda Andrei, meteorolog ANM, în direct.

Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli ce riscuri există în cazul norului de fum care a speriat întreaga Capitală!

Anunț de ultimă oră despre incendiul izbucnit în dezpozitul din București: ”Focul va fi stins, cel mai probabil, mâine!”... Tragedie în Mamaia, vineri după-amiază! Doi frați s-au înecat! Paramedicii n-au mai putut face nimic pentru ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x