Antena Căutare

Anunț bombă pentru elevi! Cum vrea noul ministru al Educației să schimbe Evaluarea Naţională

Noul ministru al Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a precizat joi că este corect ca elevii de clasa a VII-a să susţină simularea la Evaluarea Naţională, dar că și-ar dori o modificare a acestui examen.  

Ilustrație.

„Pe 1 noiembrie, au fost publicate deja modele de subiecte pe site-ul CNEE (n.r.- Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare). Corect ar fi să realizăm această simulare pentru că aceşti elevi au noi programe şi ca atare trebuie să ştie la ce anume să se aştepte”, a spus noul ministru al Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie.

Noul ministru al Educației a mai precizat că intenționează să organizeze o consultare publică pe această temă

„Îmi doresc să realizez prin consultare publică, să iau cea mai bună decizie, pentru că aşa este corect, să se realizeze o evaluare pe competenţe, nu ca până acum, dar pentru aceasta trebuie să se realizeze şi o predare-învăţare în sensul construcţiei competenţelor cheie. Nu mi se pare corect să îi evaluăm după ceea ce nu s-a realizat până acum", a afirmat Anisie.

Monica Anisie şi-a preluat joi oficial mandatul de ministru al Educaţiei, în Guvernul Orban.

Protest la Spitalul de urgenţă Craiova - angajaţii spun că nu mai au medicamente pentru bolnavi şi că este frig în saloa... Adevărul despre metroul din Drumul Taberei! Anunțul noului ministru al Transporturilor...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x