Căutare Live

Anunț extraordinar pentru elevi! Vor fi în culmea fericirii când vor afla ce li se pregătește!

Chiar dacă au emoții, iar „examenul maturității” bate la ușă, elevii de clasa a XII-a pot profita de oferta Universității din București  careorganizează cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat și/sau admitere 2018.

Chiar dacă au emoții, iar „examenul maturității” bate la ușă, elevii de clasa a XII-a pot profita de oferta Universității din București careorganizează cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat și/sau admitere 2018.

Astfel, Universitatea din București vine în întâmpinarea candidaților la concursul de admitere şi a elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat prin organizarea de lecţii gratuite de pregătire oferite de profesorii UB.

Facultatea de Matematică și Informatică desfășoară lecții de pregătire pentru admitere, la disciplinele matematică, informatică şi fizică, dedicate viitorilor candidaţi la admiterea la unul din programele de studiu ale facultății.

Cursurile au loc în fiecare sâmbătă, în mai multe amfiteatre din sediul facultății (str. Academiei, nr. 14).

Lecţiile de pregătire la Fizică sunt de folos celor interesaţi de admiterea la programul de licență Calculatoare și tehnologia informației, la care subiectul de fizică este la alegere cu cel de informatică. Acestea au loc simultan cu cele de informatică și vor fi predate de către profesori din cadrul Facultății de Fizică a Universității din București.

Pentru calendarul lecțiilor și formularul de înscriere, cei interesați pot accesa website-ul Facultății de Matematică și Informatică.

Facultatea de Istorie, în colaborare cu Societatea de Științe Istorice din România, organizează cursuri săptămânale de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, la disciplina Istorie, adresate tuturor elevilor de clasa a XII-a. Cursurile au loc în zilele de sâmbătă, în Amfiteatrul „N. Iorga” al facultății (B-dul. Regina Elisabeta, nr. 4-12) și sunt susținute de profesori de elită din învățământul istoric preuniversitar și profesori ai Facultății de Istorie.

În cadrul fiecărei întâlniri, elevii asistă la o prelegere teoretică și lucrează apoi pe modele de teste pentru bacalaureat. Cursurile vor continua până pe 26 mai 2018.

Orarul cursurilor de pregătire este disponibil aici.

Facultatea de Filosofie a Universității din București, prin intermediul Centrului de Excelență în Filosofie, organizează o serie de activități de pregătire organizate săptămânal cu elevii de liceu.

Cursuri de pregătire în domeniul filosofiei, antropologiei filosofice, eticii şi logicii au loc pe tot parcursul anului universitar, în fiecare sâmbătă, în sediul Facultății de Filosofie (Splaiul Independenței, nr. 204).

Pentru viitorii candidați la bacalaureat și / sau admitere, Facultatea de Filosofie organizează o serie de trei workshop-uri de pregătire și de prezentare pentru aceștia a programelor facultății pe 28 aprilie, 5 mai şi 12 mai, începând cu ora 10).

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Cei interesați, pot accesa website-ul Centrului de Excelență în Filosofie pentru mai multe informații.

Profesorii Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării oferă meditații gratuite candidaților la admitere, online.

Elevii şi toţi cei interesaţi au oportunitatea de a efectua meditații chiar cu viitorii lor profesori online, pe pagina de Facebook, în cadrul unui grup dedicat, accesibil aici.

Toţi cei interesaţi de Admiterea 2018 la facultăţile Universităţii din Bucureşti pot consulta site-ul admitere.unibuc.ro pentru a fi la curent cu ultimele informaţii şi noutăţi.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... MIsterul BANANELOR ÎNSÂNGERATE a fost lămurit! „Este o bacterie care cauzează... această coloratură”...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri