Antena Căutare

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de medicii lui Cotabiță: Pacientului i s-a întâmplat asta! Care sunt previziunile pentru zilele următoare

La mai bine de 10 zile de când a suferit un stop cardiac în sala de fitness a unui hotel din Capitală și nu a mai dat șanse de revenire, medicii au luat o decizie radicală în privința artistului.

La mai bine de 10 zile de când a suferit un stop cardiac în sala de fitness a unui hotel din Capitală și nu a mai dat șanse de revenire, medicii au luat o decizie radicală în privința artistului.

În această dimineață, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, care potrivit surselor medicale, este doar o procedură de rutină care se aplică în cazul pacienților care sunt în comă mai multe de șapte-opt zile.

"Orice pacient aflat în comă mai mult de o săptămână şi ventilat mecanic are nevoie de o traheotomie. Pentru că sonda de oxigen poate provoca iritaţii mari, după o săptămână de comă este nevoie de această procedură: i se face o gaură în trahee, la nivelul gâtului, unde va fi introdusă canula pentru respiraţia artificială", a relatat o sursă din spital cu câteva zile în urmă pentru Libertatea.

Cotabiţă este internat din 8 mai în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, fiind ventilat mecanic, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator. Pe 11 mai, investigaţiile indicau drept cea mai probabilă cauză a tragediei o tulburare severă de ritm cardiac, produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente. Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca arătau atunci că sunt "excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral".

Vrei să îl faci să te audă? Atunci vorbește-i la această ORĂ! Uite când sunt bărbații mai deschiși la vorbă!... Zi delicată pentru Lei: Invidiază sucesul altora. Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x