Antena Căutare

Aproape de accident din cauza plantelor etnobotanice

Doi tineri din Constanta,in varsta de 19 si 20 de ani, care au incurcat rau drumul spre casa au ajuns in cele din urma la sectie. O patrula a politiei a observat, pe la patru dimineata, o masina mergand in zig-zag, asa ca i-a facut semne soferului sa opreasca. Politistii au inteles repede de ce conducea soferul asa: consumase plante etnobotanice.

Inchiderea magazinelor care vand produse din plante etnobotanice nu i-a incurcat pe doi tineri din Constanta, care au comandat online produse si apoi s-au suit in masina, la condus.

Tanarul aflat la volan nu isi mai aducea aminte cum si-a lovit masina: daca a intrat intr-un stalp sau in alta masina.

Politistii au oprit masina si au constatat ca tinerii aveau la ei pliculete cu praf alb si o tigara. Doctorii de la spital au recoltat probe biologice de la tineri, la cererea politistilor.

Conducatorul masinii a dat in final cinci explicatii diferite legate de starea masinii si a declarat ca si-a comandat produsele de pe internet, de la magazinele online din Romania.

Mars al tacerii pentru sustinerea primarului Cristian Anghel... Votul asupra motiunilor PSD si PNL se da marti, la pranz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x