Antena Căutare

Aproape de tragedie: Camion cu 3 tone de amoniac rasturnat in Arad

Tragedia de la Mihailesti (mai 2004) se putea repeta marti dimineata, in judetul Arad. Un camion incarcat cu 3 tone de azotat de amoniu s-a rasturnat in aceasta dimineata pe DN 7, in apropiere de Nadlac.

Din cauza substantei extrem de periculoase, pompierii si politistii au izolat imediat zona si au scos din remorca, rand pe rand, cei 30 de saci cu ingrasaminte. Circulatia a fost ingreunata in zona mai bine de o ora.

Camionul s-a rasturnat intr-o curba, atunci cand a incercat sa evite un TIR, venit pe contrasens. Pompierii sositi la fata locului au decuplat imediat bateria, pentru a se evita una dintre cauzele tragediei din mai 2004, de la Mihailesti, atunci cand, intr-un caz similar, un camion a explodat, ucigand mai multe persoane.

Timp de mai bine de o ora, circulatia pe DN 7 s-a desfasurat pe un singur sens. Cei doi barbati din camionul rasturnat (sofeurl si un pasager) au fost dusi la spital, insa sunt in afara oricarui pericol.

Romania, groapa de gunoi: Trolee aruncate de elevetieni si refuzate de unguri, bune in Ploiesti... Amenzi usturatoare pentru nereguli privind concediul medical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x