Căutare Live

Sărbătorile de iarnă au deschis o adevărată competiție între orașele din România. Cine are cele mai frumoase luminițe

Se apropie Sărbătorile aşa că majoritatea oraşelor mari dar şi mai mici s-au împodobit corespunzător. De la Constanţa până la Cluj, nu există stradă principală care să nu fie decorată ca în poveşti.

Dacă în unele zone au fost preferate motivele naţionale, alţi edili au ales să transforme pieţele şi aleile într-o poveste de Crăciun cu steluţe, fulgi de zăpadă strălucitori şi copaci poleiţi.

La Cluj, luminile de sărbători s-au aprins de ziua naţională. Copacii au fost împodobiţi, aleile luminate festiv, iar cei câţiva fulgi de zăpadă care au căzut peste oraş l-au transformat într-un loc de basm. Târgul de Crăciun din centrul oraşului este unul dintre cele mai frumoase din Europa, spun localnicii, şi va rămâne împodobit cu o multime de ornamente, şi cu un brad de Crăciun până în ianuarie.

Hunedoara pare un alt oraş de când s-au aprins luminile festive. Cel mai frumos a fost decorată pietonala din centrul oraşului, iar stelele uriaşe atrag deopotrivă copiii şi vârstinicii.

Şi la Constanţa, luminile în formă de steluţe şi fulgi de nea au împodobit străzile şi parcurile. Totul spre bucuria localnicilor care simt că se apropie Crăciunul chiar dacă până acum zăpada s-a lăsat aşteptată.

Centrul oraşului Oradea a fost împodobit de sărbătoare. Decoraţiunile care luminează acum străzile şi centrul oraşului au costat jumătate de milion de euro.

Oradea este împodobită și în acest an cu 14 km de ghirlande și peste 300 de figurine luminoase amplasate pe stâlpi, tuneluri şi fântâni de lumini. Acestea au diferite forme: de la brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni până la arcade luminoase.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... O puternică explozie subterană urmată de un incendiu s-a produs în parcarea unei spălătorii auto din Galaţi. Cinci maşin...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri