Căutare Live

O puternică explozie subterană urmată de un incendiu s-a produs în parcarea unei spălătorii auto din Galaţi. Cinci maşini au fost avariate

Alertă în Galaţi! O puternică explozie a zguduit în această după-amiază cartierul Micro 17 din oraş şi a avariat cinci maşini. Deflagraţia s-a produs la o fostă staţie peco transformată de câţiva ani în spălătorie auto şi a fost urmată de un incendiu puternic.

EXPLOZIE. Explozie urmată de incendiu la intersecția străzilor Prelungirea Brăilei și Frunzei, la un hotel și o spălătorie auto din zonă.

Suflul exploziei a dărâmat pereți, a spart geamuri și a distrus autoturisme. Mai multe echipaje de la ISU și SMURD Galați acționează la fața locului.

Explozia s-a produs, cel mai probabil, de la o acumulare de gaze la fosta stație PECO, situată în apropiere, care este în plin proces de dezafectare. Deocamdată nu se știe cum s-a aprins gazul acumulat în subteran.

Incendiul a fost stins, însă pompierii acționează în continuare pentru a preveni reizbucnirea focului. Se introduce spumă în subteran.

Potrivit unui prim bilanț, deflagrația a distrus patru mașini aflate la spălătoria auto, pereții și geamurile hotelului și a rupt solul, provocând surparea terenului din zonă. Nu sunt victime, informează ISU Galați.

Sărbătorile de iarnă au deschis o adevărată competiție între orașele din România. Cine are cele mai frumoase luminițe... O pictură murală dintr-o biserică monument istoric, din Târgu Jiu, a fost distrusă pentru o centrală termică...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri