Antena Căutare

O puternică explozie subterană urmată de un incendiu s-a produs în parcarea unei spălătorii auto din Galaţi. Cinci maşini au fost avariate

Alertă în Galaţi! O puternică explozie a zguduit în această după-amiază cartierul Micro 17 din oraş şi a avariat cinci maşini. Deflagraţia s-a produs la o fostă staţie peco transformată de câţiva ani în spălătorie auto şi a fost urmată de un incendiu puternic.

EXPLOZIE. Explozie urmată de incendiu la intersecția străzilor Prelungirea Brăilei și Frunzei, la un hotel și o spălătorie auto din zonă.

Suflul exploziei a dărâmat pereți, a spart geamuri și a distrus autoturisme. Mai multe echipaje de la ISU și SMURD Galați acționează la fața locului.

Explozia s-a produs, cel mai probabil, de la o acumulare de gaze la fosta stație PECO, situată în apropiere, care este în plin proces de dezafectare. Deocamdată nu se știe cum s-a aprins gazul acumulat în subteran.

Incendiul a fost stins, însă pompierii acționează în continuare pentru a preveni reizbucnirea focului. Se introduce spumă în subteran.

Potrivit unui prim bilanț, deflagrația a distrus patru mașini aflate la spălătoria auto, pereții și geamurile hotelului și a rupt solul, provocând surparea terenului din zonă. Nu sunt victime, informează ISU Galați.

Sărbătorile de iarnă au deschis o adevărată competiție între orașele din România. Cine are cele mai frumoase luminițe... O pictură murală dintr-o biserică monument istoric, din Târgu Jiu, a fost distrusă pentru o centrală termică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x