Antena Căutare

Arad: Doua persoane ranite, in urma ciocnirii unor tramvaie

Doua tramvaie s-au ciocnit violent in Arad, o pasagera si un vatman fiind raniti, insa la spital a fost transportata doar femeia, care are rani pe fata si pe brate.

Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar cele doua garnituri de tramvai circulau in acelasi sens, insa la mica distanta una de cealalta, relateaza Mediafax.

Martorii au declarat ca in momentul in care primul tramvai a franat, al doilea vatman nu a avut timp sa franeze si a lovit puternic vagonul din spate al primei garnituri. In urma impactului, ambele garnituri au suferit avarii importante, iar o pasagera din tramvaiul care circula in spate, precum si vatmanul acestei garnituri, au fost raniti.

Femeia a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital, avand rani pe fata si pe brate, in timp ce vatmanul are rani doar pe brate, de la cioburile rezultate din spargerea parbrizului.

Potrivit politistilor sositi la fata loculului, vatmanul celui de-al doilea tramvai se face vinovat de faptul ca nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers. Politistii au stabilit ca niciunul dintre vatmani nu consumase alcool.

Foto: Intact Images

ATENTIE la inselatoriile prin telefon! A patit-o si actorul Alexandru Arsinel... Doua tramvaie s-au ciocnit violent in Capitala din cauza lucrarilor de asfaltare: 6 oameni au fost raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x