Antena Căutare

ATENTIE la inselatoriile prin telefon! A patit-o si actorul Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel a fost la un pas de a ramane fara 15 mii de lei, dupa ce a fost sunat de un presupus avocat care i-a spus ca fiul lui ar fi facut un grav accident de circulatie.

Actorul a dorit sa faca publica experienta sa, pentru a pune in garda batranii si a-i determina sa fie mai vigilenti. Persoanele in varsta sunt cele mai vizate atunci cand vine vorba de inselatorii prin telefon, acestea fiind considerate de infractori mai credule.

Arsinel a povestit cum a primit un telefon care i-a inghetat sangele in vene. Un presupus avocat i-a spus ca fiul sau a provocat un accident grav de circulatie si i-a cerut 15.000 de lei. In acel moment, actorul ar fi dat oricat.

Mai ales ca totul parea foarte credibil. Individul care a sunat stia ca are un fiu, cati ani are acesta, ce masina conduce si ce numar de telefon are. Insa Arsinel nu a picat in plasa si l-a sunat pe fiul sau, care i-a infirmat intamplarea.

Tot mai multe persoane cad in astfel de capcane, iar Alexandru Arsinel si-a dorit sa traga un semnal de alarma in acest sens.

Vesti bune pentru medici de la Ministrul Sanatatii... Arad: Doua persoane ranite, in urma ciocnirii unor tramvaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x