Antena Căutare

Are 36 de ani, dar nu a avut până acum o viață amoroasă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu toți bărbații pe care i-a întâlnit

Sonali Chandra, o femeie în vârstă de 36 de ani, virgină și care a decis să aștepte până la căsătorie înainte de a avea relații sexuale, și-a spus povestea de viață. 

femeie virgina
Are 36 de ani, dar nu a avut până acum o viață amoroasă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu toți bărbații pe care i-a întâlnit | Facebook, Instagram

Ea a dezvăluit cât de des primește reacții negative din partea bărbaților atunci când le spune că vrea să-și înceapă viața sexuală doar după căsătorie.

Citește și: O femeie care folosea lentile de contact a mers la doctor pentru că simțea ceva în ochi. Oftalmologul, oripilat când a văzut cauza

Are 36 de ani, dar nu a avut până acum o viață amoroasă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu toți bărbații pe care i-a întâlnit

Dansatoarea și comedianta din New York, SUA, a mărturisit că întâlnirile amoroase au devenit dificile din cauza viziunilor sale stricte asupra intimității. Experiența sa limitată în dormitor este, de asemenea, un factor de descurajare pentru unii bărbați, notează Dailystar.co.uk.

Ea a crescut într-un mediu "foarte conservator", ceea ce a făcut ca Sonali să privească intimitatea sexuală ca pe ceva "sacru și special". Cu toate acestea, valorile sale tradiționale îi determină pe bărbați să o ocolească adesea atunci când află acest lucru.

Sonali a declarat că avea 26 de ani când i-a spus pentru prima dată unui bărbat despre statutul său de virgină.

Citește și: O femeie a fost prinsă în aeroport ascunzând ceva complet neașteptat în lenjeria intimă. Ce încerca să transporte pe sub haine

"Băiatul care mi-a dat primul sărut, prima relație serioasă, a fost șocat. M-a întrebat dacă voi rămâne virgină pentru totdeauna. I-am spus: 'Ascultă-mă, am nevoie de un inel, știi?' M-a evitat după șase luni, chiar de ziua mea de naștere."

Din nefericire pentru Sonali, el nu a fost singurul bărbat care a fugit din relație.

Alți doi cu care a avut relații "serioase" au renunțat la ea după ce au aflat că nu vor avea relații sexuale înainte de căsătorie.

"M-au părăsit când au aflat că nu pot face sex cu mine înainte de căsătorie. Mi-au sfâșiat inima și mă face să cred că bărbații mă consideră bună doar pentru sex."

Ea mai susține că bărbații fac presupuneri despre sexualitatea ei, sugerând că nu îi plac bărbații dacă nu doarme cu ei.

"Au pus la îndoială dacă sunt sau nu heterosexuală, spun că sunt asexuală sau cred că sunt lesbiană. Adevărul este că sunt o femeie heterosexuală. Am valori puternice și moralitate înaltă și consider sexul ca pe ceva fiind sacru și special."

Pe lângă educația sa strictă, care a avut un "impact profund" asupra vieții sale amoroase, Sonali susține că sexul în afara căsătoriei i-a lăsat cu mai multe temeri.

"Cea mai mare preocupare pentru mine era să rămân însărcinată accidental. Pentru bărbați este atât de ușor. Intră și ies, nu-i așa? Pentru noi, femeile, este un proces îndelungat.

Sunt atât de multe probleme de sănătate, ITS-uri, infecții urinare, să rămân însărcinată accidental, chiar și dacă iau pastile contraceptive. Celibatul înseamnă că nu trebuie să mă confrunt cu toate astea".

Cu toate planurile sale de a aștepta până la căsătorie, Sonali nu a avut prea mult noroc în găsirea unei relații serioase. După ce și-a făcut publică decizia personală la vârsta de 33 de ani, bărbații îi scriu des în mesajele directe în încercarea de a o convinge să renunțe la această hotărâre.

"Ei știu că sunt virgină și este ceva ce vor să cucerească. Am personalitate și emoții, și vreau ca un bărbat să mă vrea pentru toate acestea, nu doar pentru că sunt virgină."

Femeia își dorește ca ceilalți să înceteze să mai pună presiune să "o facă": "Societatea ar trebui să respecte alegerile fiecărei persoane.

Trebuie să normalizăm faptul că oamenii pot să nu facă sex și totuși să iasă la întâlniri. Nu este nimic greșit în prioritizarea conexiunii emoționale față de dorințele fizice când vine vorba de întâlniri."

Cine este Larisa Popa, tânăra care lucrează la restaurantele lui „Pescobar”. Este virală pe internet datorită aparițiilo... Anunțul făcut de Pescobar, după neregulile grave găsite de ANPC la Taverna Racilor. Cum s-a filmat patronul Paul Nicolau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x