Antena Căutare

"Aşa se arde un nou născut de trei săptămâni". O mămică își strigă revolta, după ce un medic de la Grigore Alexandrescu i-a ars copilul cu nitrat: "Domnișoara medic, un bebeluş încă plânge"

O mamă face acuzaţii grave la adresa unui medic rezident, de la spitalul Grigore Alxandrescu, după ce i-ar fi ars bebeluşul de numai trei săptămâni cu nitrat, în seara în care s-a prezentat la camera de gardă cu el.

O mamă face acuzaţii grave la adresa unui medic rezident, de la spitalul Grigore Alxandrescu, după ce i-ar fi ars bebeluşul de numai trei săptămâni cu nitrat, în seara în care s-a prezentat la camera de gardă cu el.

După nefericitul incident, femeia a povestit totul pe Facebook, într-un mesaj, însoţit de mai multe fotografii:

"Aşa se arde un nou născut de trei săptămâni cu Nitrat de argint de către un medic chirurg rezident, la camera de gardă a spitalului Grigore Alexandrescu. Domnişoara medic chirurg a turnat pur şi simplu cu un borcănel peste buric şi implicit pe restul corpului fetiţei mele de trei săptămâni.

A doua zi am fost chemată la control şi pusă să aştept după încă 20 persoane la coadă în condiţiile în care nou născuţii au prioritate. Evident nu am rămas în puhoiul de lume însă am revenit seara să îi arăt ce a făcut. Nu a avut nici măcar curajul de a da piept cu ceea ce a făcut. Măcar în semn de respect ar fi putut să îşi ceară scuze. Poate nu aş mai fi scris acest mesaj.

Domnișoara medic, un bebeluş încă plânge de usturime din cauza ta iar tu probabil la ora asta torni nitrat pe alt copil, că pe o bucată de cârpa", a scris femeia pe pagina personala de Facebook.

Imagini șocante! Bărbat, arestat, după ce s-a filmat în timp ce ucide o căprioară cu mâinile goale. A pus câinii să o sf... Evaluare Națională 2018. Calendar și subiecte clasa a II-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x