Antena Căutare

Evaluare Națională 2018. Calendar și subiecte clasa a II-a

Evaluare Nationala 2018. Calendar si subiecte clasa a II-a. Informatii utile pentru parinti si copii.

Evaluare Națională 2018. Calendar și subiecte clasa a II-a

Elevii de clasa a II-a au avut de susținut Evaluarea Națională la limba română și limba maternă(scris și citit) sau limba română pentru elevii minorităților naționale (scris și citit) și proba la matematică. Astfel, cei mici, au trecut pentru prima dată printr-o Evaluare Nțională cu mari emoții. Rezultatele nu vor fi afișate, nu se vor comunica public și nu se întregistrează în catalog.

Subiectele au fost concepute de Centrul Național de Evaluare și Examinare cu un nivel mediu de dificultate și cu un format asemătător evaluărilor internaționale. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test, comunică MEN.

Dăpă ce ieri toți elevii claselor a II-a au susținut proba la matematică, astăzi, 10 mai, se desfășoară proba de limba română (scris și citit) pentru elevii din rândul minorităților. În timp ce proba scrisă la limba română și maternă a avut loc pe 7 mai proba scrisă și pe 8 mai testele de citire.

Evaluarea Națională 2018 va fi susținută și de elevii claselor a IV-a și a VI-a

Următorii elevi care vor susține Evaluarea Națională sunt cei de clasa a IV-a pe 15 mai proba la limba română, 16 mai la matematică, iar evaluarea la limba maternă se va desfășura pe 17 mai. Pe data de 23 mai, elevii claselor a VI-a vor avea de susținut evaluarea competențelor dobândite în ciclul inferior al gimnaziului, iar pe 24 mai au proba la matematică și științele naturii.

Conform Ministerului Educației Naționale: „Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.”

Moldelele de subiecte le puteți găsi pe: edu.ro

"Aşa se arde un nou născut de trei săptămâni". O mămică își strigă revolta, după ce un medic de la Grigore Ale... Calendar ortodox 10 mai. Rugăciunea de azi a Sfântului Teodosie cel Mare iartă toate păcatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x