Antena Căutare

Asistenta medicala, retinuta pentru luare de mita

O asistenta medicala din Pitesti a fost retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita. Femeia ar fi primit peste 26.000 de lei si 5.000 de euro de la mai multe persoane

In schimbul banilor, asistenta a promis interventii la medici, pentru pensionarea pe caz de boala si chiar interventii la functionari publici, pentru a se angaja.

Potrivit DNA, Ancuta Marilena Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Pitesti, este cercetata pentru trafic de influenta. Anchetatorii arata ca in perioada 2010 - 2011, Avram a pretins si primit de la mai multe persoane denuntatoare 22.000 de lei, lasand sa se inteleaga ca are influenta asupra unor medici pe care ii poate determina sa pensioneze pe motive medicale persoanele denuntatoare sau membri ai familiilor acestora.

In plus, conform aceleiasi surse, asistenta a pretins si a primit de la alte persoane denuntatoare 5.000 de euro si 4.300 de lei pentru a interveni pe langa functionari publici si alte persoane cu functii de decizie pentru ca denuntatorii sau apropiati ai acestora sa fie angajati in cadrul unor institutii publice precum IPJ Arges sau Serviciul de Ambulanta Arges sau private, cum ar fi o societate comerciala sau o unitate bancara.

Acum, asistenta medicala va fi prezentata Tribunalului Arges, cu propunere de arestare preventiva.

O batrana a fost batuta intr-un azil din Craiova... Medicii clujeni incearca doua operatii aproape imposibile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x