Antena Căutare

O batrana a fost batuta intr-un azil din Craiova

Suspiciuni grave la un azil de batrani din Craiova. O infirmiera acuza o asistenta ca ar fi batut o batrana de 75 de ani. Victima s-ar fi ales cu o mana rupta.

Totul s-ar fi intamplat intr-un loc unde femeie de 75 de ani ar fi trebuit sa fie ingrijita cat mai bine. Batrana este internata de ceva vrema in Centrul de Ingrijiri Adulti "Sfanta Maria'' din Craiova.

“Asistenta a batut-o si i-a rupt mana batranei. Pentru faptul ca nu a vrut sa ia pastilutele. A refuzat de mai multe ori. A fost lasata in pace. Nu le-a luat care era problema? Trebuia sa schingiuiasca femeia?”, a declarat o infirmiera care lucreaza la central de ingrijire.

“Practic, nu s-au intamplat niste lucruri, sau nu sunt mentionate in raport niste lucruri de natura unui abuz asupra beneficiarei”, a precizat directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Dolj.

Infirmiera sustine, insa, ca mai multe angajate ar fi fost de fata in timpul agresiunii. Practic, toate fetele care lucrau in acea tura, dar acuzatiile sunt mai grave de atat: “Dupa ce i s-a frant mana, in loc sa fie dusa la spital batrana respectiva.a fost tinuta pana a doua zi de dimineata in chinuri si in dureri cu oasele rupte”.

Abia a doua zi, femeia ar fi fost dusa la spital, de asistentele din tura urmatoare. Femeia a fost dusa la spital si i s-a pus mana in gips.

“Acum suntem in etapa in care facem aceste verificari pentru a vedea care sunt conditiile in care s-a ajuns la aceasta situatie”, a mai spus directorul DGASPC Dolj.

Atat asistenta acuzata ca ar fi lovit batrana, cat si sefa centrului au refuzat sa comenteze incidentul.

Familiile celor doi romani ucisi in Algeria se pregatesc de inmormantare... Asistenta medicala, retinuta pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x