Antena Căutare

Asociatia Litoral cere Guvernului o zi libera in plus, pentru o vacanta prelungita de 1 Mai si de Pasti

Cinci zile libere de 1 mai si de Pasti. Asta spera sa obtina Asociatia Litoral de la Guvern. Mai exact, o zi libera in plus, intre cele doua sarbatori. Este bine pentru turisti, care vor avea o vacanta mai lunga, dar mai ales, pentru afacerile hotelierilor. Organizatorii programelor de la malul marii au pregatit deja o multime de suprize pentru turisti.

Pentru ca turistii sa-si doreasca sa ramana cat mai mult timp la malul marii, trebuie sa si aiba motive s-o faca. Asa ca evenimentele se tin lant: de la parada masinilor de epoca sau parada cluburilor pana la concerte ale unor artisti internationali.

De asemenea, se fac demersuri pentru ca, in noaptea Invierii sa fie organizate mai multe slujbe religioase pe plajele constantene precum si in incinta marilor hoteluri, dupa modelul statiunilor grecesti.

Pentru ca totul sa mearga struna, Asociatia Litoral s-a gandit sa ceara Guvernului o mica derogare. Propunerea ar fi ca de 1 mai sa se lucreze, iar bugetarii sa fie liberi de pe 2 pana pe 6 mai, cand este a doua zi de Pasti. In aceasta perioada ar urma sa fie deschis oficial si sezonul estival 2013.

Automate cu oua: o caserola costa mai putin de sapte lei, iar producatorul promite ca va ieftini marfa... Dana Patriciu: "Sotul meu nu mai este in deplinatatea facultatilor mintale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x