Antena Căutare

Atenţie! Reguli noi pentru şoferi! Nu vom mai avea voie să facem asta!

Reparatul sau turatul maşinii în faţa blocului sau a casei vor fi interzise. Aşa prevede Ordinului pentru aprobarea normelor de igienă şi sănătate publică.

Reguli noi pentru şoferi

Reparatul sau turatul maşinii în faţa blocului sau a casei vor fi interzise. Aşa prevede Ordinului pentru aprobarea normelor de igienă şi sănătate publică.

Regulile sunt multe şi de bun-augur, spun oamenii. Nu vom mai avea voie să ne reparăm maşina în parcare şi nici să o spălăm în faţa blocului.

În plus, este interzisă parcarea la mai puţin de cinci metri de ferestrele apartamentelor şi niciun coş de gunoi nu trebuie să se afle la mai puţin de zece metri de geamurile locatarilor.

Mai mult, tomberoanele trebuie să fie selective, iar platformele pe care vor fi montate pubelele trebuie să fie împrejmuite, să aibă o pantă de scurgere şi un sistem de spălare.

Mai multe detalii despre acest subiect aflaţi pe observator.tv!

Ana Aslan, femeia care a ÎNTINERIT MARI PERSONALITĂŢI ALE LUMII... LOVITURĂ pentru familia Aurei Ion! Vestea pe care au primit-o din partea procurorilor i-a dărâmat!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x