Căutare Live

Imagini sângeroase! Copii bandajați, scoși de părinți pe brațe, în urma unui atac cu cuţitul, într-o şcoală din China: Sunt cel puțin 40 de victime!

Atac cu cuţitul într-o şcoală din China! Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost răniţi. Printre victime se află și directorul unității medicale. Făptașul a fost prins și arestat.

Atac cu cuţitul, într-o şcoală din China

China Morning Post

Atacul a avut loc într-o şcoală din Wuzhou, regiunea autonomă Guangxi, a transmis cotidianul Global Times pe Twitter.

Poliţia l-a arestat pe suspect, un bărbat de 50 de ani care lucrează ca agent de pază în şcoala respectivă. Printre răniţi se află directorul şcolii şi un alt agent de pază, potrivit aceleiaşi surse.

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Atac într-o școală din China. Imaginile postate pe internet sunt șocante

Imagini video postate pe reţele sociale arată copii bandajaţi care ies sau sunt scoşi afară dintr-un centru medical, în faţa căruia este adunată o mulţime.

În China, atacurile prin înjunghiere petrecute în şcoli sau grădiniţe sunt de obicei atribuite unor persoane cu tulburări psihice şi inadaptate social.

China are un regim de control strict al armelor de foc, aşa încât majoritatea atacurilor sunt întreprinse cu ajutorul cuţitelor sau al dispozitivelor explozive artizanale.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Percheziţii la balastiere din judeţele Arad şi Bihor/ Firmele sunt suspectate de evaziune fiscală, executarea de activit...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri