Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Au mințit luni întregi, spunând că pandemia de COVID-19 a apărut în piața din Wuhan, de la lilieci sau de la pangolini. Acum, însă, oficialii chinezi s-au răzgândit.

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Profimedia

După luni întregi de minciuni și acuzații, China recunoaște că a nu a spus adevărul despre proveniența virusului COVID-19.

Urme ale virusului ar fi fost găsite în mostre prelevate din canalizarea din jurul pieței, dar nu și în cele luate de la animale.

„La început am presupus că virusul a plecat de la animalele din piaţă, dar acum pare mai degrabă că piaţa este o victimă. (...) Coronavirusul exista cu mult înaintea descoperirii”, a declarat Gao Fu, şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor.

Terasele, luate cu asalt de români și de polițiști, de la miezul nopții! Ce reguli trebuie să respectăm, de astăzi, când ieșim la restaurant

Într-un articol publicat în Daily Mail, declarațiile oficialului chinez sunt catalogate ca „o mărturisire șoc, mai ales că vine din partea omului de ştiinţă care a arătat categoric către piaţa din Wuhan după ce ţara sa a spus lumii despre virus. Piaţa a fost închisă şi tratată ca o scenă a crimei, în timp ce atenţia a fost concentrată către comerţul cu animale sălbatice.”

Potrivit publicației britanice, Gao Fu este nu doar un epidemiolog de top, ci și „membru al organului consultativ la nivel politic”.

Francis Collins, epidemiolog american, director al US National Institutes of Health, spune că „natura a creat acest virus şi ne-a dovedit încă o dată că este cel mai eficient bio-terorist”.

Fostul ofițer MAI, cel care a infectat un spital întreg, se apără! Argumentele, halucinante: Există dovezi!

Virusul, „optimizat din prima zi pentru om”

Nikolai Petrovsky, un cercetător din Australia, a mărturisit că a fost șocat după ce a studiat COVID-19. Potrivit acestuia, virusul este mai virulent la om decât la orice alt animal, scrie Daily Mail.

Mai mult, Petrovsky a concluzionat că noua tulpină de coronavirus a fost „complet optimizată din prima zi, fără a fi nevoie să evolueze”, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul altor virusuri.

Medicul Virgil Musta, concluzii alarmante după trei luni de COVID-19. Decesele ce ar fi putut fi evitate: „Trebuie să avem grijă de la vârste fragede!”

„Acesta este un virus nou care nu a mai existat niciodată la om, dar are o compatibilitate extraordinară la receptorii umani, ceea ce este foarte surprinzător. Este aproape perfect adaptat pentru om”, a explicat epidemiologul.

În urma cercetărilor, Petrovsky este convins că noul coronavirus a fost creat într-un laborator din China. Întrebarea rămâne: Cum a „scăpat”?

Recomandari