Antena Căutare

Atenție, începând de luni sute de blocuri din București rămân fără apă caldă! Ce zone sunt afectate și pentru cât timp

Lucrări la reţeaua Termoenergetica în sectoarele 1 şi 2. Este oprită apa caldă în sute de blocuri, la spitalele Colentina şi Matei Balş, dar şi la Colegiul Naţional ”Iulia Haşdeu”.

Atenție, începând de luni sute de blocuri din București rămân fără apă caldă! Ce zone sunt afectate și pentru cât timp
Este oprită apa caldă în sute de blocuri, la spitalele Colentina şi Matei Balş, dar şi la Colegiul Naţional ”Iulia Haşdeu” | shutterstock

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) face, începând de luni, lucrări în sectoarele 1 şi 2, fiind afectate mai multe zone. Astfel, este oprită apa caldă în sute de blocuri, dar şi la spitalele Colentina şi Matei Balş şi la Colegiul Naţional ”Iulia Haşdeu”.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 10 puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 229 de blocuri va fi sistată până vineri, 20 mai 2022, ora 24.00

Termoenergetica Bucureşti anunţă că, începând de luni, în zona Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan şi Pasajul Obor se vor desfăşura lucrări de remediere a mai multor avarii la reţeaua primară DN 700, cu o vechime de aproape 50 de ani.

”Pentru efectuarea intervenţiilor, este oprită furnizarea apei calde de consum pentru nouă puncte termice, respectiv 90 de blocuri şi pentru Spitalele Colentina şi Matei Balş. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00”, a transmis Termoenergetica.

Compania precizează că un alt şantier vizează reţeaua de pe Şoseaua Mihai Bravu, între Şoseaua Iancului şi intersecţia de la Bucur Obor, unde se lucrează pentru înlocuirea a aproximativ 100 de metri de conductă DN 600.

”Vechimea acestei reţele este de peste 50 de ani. Va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru şase puncte termice şi şase module termice, ce deservesc 71 blocuri, o industrie şi Colegiul Naţional ”Iulia Haşdeu”. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00”, a mai transmis compania.

Citește și: Radu Mazăre a primit aprobare ca să iasă din închisoare. De ce a cerut să fie liber și cât timp va sta departe de gratii

Şi în Sectorul 1 al Capitalei, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, acolo unde au fost deja efectuate lucrări pentru schimbarea unor cupoane de ţeavă, se continuă cu intervenţiile pentru remedierea mai multor avarii depistate în continuarea lucrărilor deja efectuate, la reţeaua DN 800, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 10 puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 229 de blocuri va fi sistată până vineri, 20 mai 2022, ora 24.00, potrivit news.ro.

Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile şi lucrările de reparaţii au fost începute încă din cursul dimineţii de luni.

Citește și: Ce se întâmplă cu pastilele de iod care urmau să fie distribuite cetățenilor. Decizie de ultimă oră a Ministerului Sănătății

„După finalizarea tuturor tipurilor de lucrări, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsoanelor de conductă. Este important de subliniat că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, a mai precizat compania.

Radu Mazăre a primit aprobare ca să iasă din închisoare. De ce a cerut să fie liber și cât timp va sta departe de gratii... Vladimir Putin ar fi ajuns de urgență la spital pentru a fi operat. Se zvonește că liderul de la Kremlin are cancer de s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x