Antena Căutare

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. ATENŢIE, NOUTATE IMPORTANTĂ! Când trebuie depus şi ce acte conţine DOSARUL DE ÎNSCRIERE LA LICEU 2018

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat, luni, rezultatele repartizării computerizate a celor peste 150.000 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională. Un număr de 176 de elevi au media de admitere 10, iar Colegiul ”Sfântul Sava”din Bucureşti se menţine pe primul loc în ţară, cu ultima medie de admitere 9.91 la profilul real, specializarea Matematică - Informatică.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat, luni, rezultatele repartizării computerizate a celor peste 150.000 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională. Un număr de 176 de elevi au media de admitere 10, iar Colegiul ”Sfântul Sava”din Bucureşti se menţine pe primul loc în ţară, cu ultima medie de admitere 9.91 la profilul real, specializarea Matematică - Informatică.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Pe lista primelor 50 de specializări se află mai multe unităţi din Bucureşti, dar şi licee şi colegii din Constanţa, Dolj, Buzău, Argeş, Bihor, Iaşi, Prahova, Brăila, Galaţi şi Cluj. Ultima medie de admitere la cele mai bune 50 de licee din ţară este 9.45.

VEZI REPARTIZAREA PE JUDEŢE AICI!

Când trebuie să depui şi ce este esenţial să conţină DOSARUL DE ÎNSCRIERE LA LICEU 2018:

Potrivit MEN, completarea fișelor de înscriere la liceu s-a făcut în perioada 29 iunie-3 iulie, iar rezultatele repartizării se vor afișa pe 9 iulie.

Candidații declarați admiși în clasa a IX-a, după repartizarea computerizată, trebuie să întocmească un dosar care urmează să fie depus la liceul unde au fost repartizați. Acest dosar trebuie să conțină:

- cererea de înscriere
- cartea de identitate (dacă este cazul) și certificatul de naștere, în copie legalizată
- adeverință cu notele obținute la tezele cu subiect unic
- foaia matricolă a claselor V-VIII
- fișa medicală

Toate aceste documente se înmânează la secretariatul liceului unde au fost declarați admiși, într-un dosar tip plic, în perioada 10-13 iulie.

În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

Rezultatele examenului de Evaluare Naţională 2018 au fost anunţate în 23 iunie şi arată că 73,6% dintre elevii care au susţinut examenul au reuşit să obţină medii mai mari sau egale cu 5.

Anul trecut, 581 de candidaţi cu medii cuprinse între 9,79 şi 1,93 au rămas nerepartizaţi, după prima sesiune.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Repartizare licee 2018. Cum verifici la ce liceu ai intrat pe www.edu.ro... Caz ULUITOR în Bihor! Un doctor a fost filmat în timp ce abia se mai ţinea pe picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x