Antena Căutare

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Ce făcea și cum a fost surprinsă pe camerele de supraveghere de pe plajă

DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum în cursul zilei de duminică, 1 octombrie. La cinci zile zile de când tânăra a fost găsită fără suflare pe o plajă din stațiunea Mamaia au apărut și ultimele imagini cu ea înainte de tragedie. Iată cum au surprins-o camerele de supraveghere!

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Ce făcea și cum a fost surprinsă pe camerele de supraveghere de pe plajă Galerie
Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Ce făcea și cum a fost surprinsă pe camerele de supraveghere de pe plajă | Captură Instagram/Captură ObservatorNews

DJ Lalla, pe numele său Laura Claudia Roșca, a fost găsită fără suflare joi dimineața, 28 septembrie 2023, în jurul orei 10:00 de către o turistă care a sunat imediat la 112 și a transmis că a găsit trupul unei tinere aproape de malul mării.

Acum, în paralel cu ancheta poliției, familia artistei încearcă să reconstituie ultimele zile în viață ale tinerei și să descopere ce s-a întâmplat, de fapt. Din postările Laurei Roșca de pe contul personal de Instagram se înțelege că aceasta trecea printr-o perioadă mai delicată. Se pare că DJ Lalla se confrunta cu depresie, motiv pentru care a urmat un tratament și a participat la ședințe online cu specialiști.

Citește și: Ce variante iau în calcul polițiștii care anchetează cazul morții suspecte a Laurei Roșca (DJ Lalla). Familia sa a ajuns la morgă

Cum a fost surprinsă DJ Lalla în ultimele clipe de viață | VIDEO

În urmă cu puțin timp, Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Se pare că joi dimineaţă, 28 septembrie 2023, tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere îndreptându-se către zona de cluburi. Totul se întâmpla la ora 8:40.

Probele strânse până în acest moment de către anchetatori nu au făcut decât să adâncească și mai tare misterul din acest caz. Medicii legiști din Constanța au stabilit că tânăra a murit înecată, dar nu se știe în ce condiții. Conform tatălui artistei, DJ Lalla nu avea în corp alcool sau substanțe interzise:

„Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic.”, a spus tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o, citat de sursa menționtă mai sus.

Anchetatorii continuă investigațiile pentru a afla cum a ajuns Laura Claudia Roșca în apele mării și cum a survenit înecul.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului.”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, citați de Antena 3 CNN.

Laura Claudia Roșca, în vârstă de 34 de ani, renumită sub numele de scenă DJ Lalla, era originară din Turda, dar locuia și lucra în București. Aceasta a fost înmormântată duminică, în orașul natal, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

Citește și: Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Ce se întâmpla cu tânăra

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.338.895 vizitatori unici în luna septembrie... Sechestru pe mașinile lui Pescobar, „regele” racilor. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu patronul de la Taverna Rac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x