Antena Căutare

Ce variante iau în calcul polițiștii care anchetează cazul morții suspecte a Laurei Roșca (DJ Lalla). Familia sa a ajuns la morgă

Decesul tinerei Laura Roșca șochează lumea artiștilor. Acesta a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia, iar polițiștii anchetează cazul decesului suspect. Ce variante sunt luate în considerare.

Ce variante iau în calcul polițiștii care anchetează cazul morții suspecte a Laurei Roșca (DJ Lalla). Familia sa a ajuns la morgă
Familia Laurei Roșca a ajuns la morgă Constanța. | Captură Video

Descoperirea tragică a avut loc joi dimineața, pe plaja din stațiunea Mamaia. Unii turiști care se plimbau pe plajă au observat cadavrul pe nisip și au alertat imediat autoritățile. Poliția a anunțat că trupul Laurei nu prezenta urme de violență.

Citește și: Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Ce se întâmpla cu tânăra

Ce variante iau în calcul polițiștii care anchetează cazul morții suspecte a Laurei Roșca (DJ Lalla)

Există două scenarii pe care autoritățile le iau în considerare. Primul, sugerează că tânăra de 34 de ani ar fi putut să se înece accidental, având în vedere condițiile meteorologice de joi dimineața pe litoral. Vântul a suflat cu putere, depășind 50 km/h, iar marea era extrem de agitată, motiv pentru care a fost arborat steagul roșu, potrivit Digi24.

A doua variantă luată în calcul de autorități este că Laura Roșca și-ar fi putut pune capăt zilelor. Această ipoteză a circulat și pe rețelele de socializare. Într-o postare recentă pe social media, în tânăra menționa că suferă de depresie, dar sublinia că luptă pentru a învinge această afecțiune.

Trupul tinerei a fost transportat la morga din Constanța, unde părinții ei au ajuns vineri dimineață.

Laura Roșca, originară din Turda, județul Cluj, era cunoscută pentru emisiunea sa la un post de radio din București și pentru activitatea sa ca artist DJ.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei, că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări”, a declarat salvamarul Georgian Goariu, potrivit libertatea.ro.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa, conform sursei citate mai sus.

Din postările Laurei Roșca de pe contul de Instagram se înțelege că aceasta trece printr-o perioadă mai delicată. Se pare că DJ Lalla se confrunta cu depresie, motiv pentru care a urmat un tratament și a participat la ședințe online cu specialiști.

Citește și: Loredana, tânăra care i-a luat viața prietenei sale Alina în Mangalia, face primele declarații: “O visez noaptea și o rog…”

Loredana, tânăra care i-a luat viața prietenei sale Alina în Mangalia, face primele declarații: “O visez noaptea și o ro... Medicii din România, uimiți de tânăra cu inimă artificială în piept. Trăiește cu un mecanism ciudat care o ține în viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x