Antena Căutare

S-au tras focuri de armă în centrul Bucureștiului! Polițiștii au fost amenințați cu cuțitul în plină stradă

Incidentul a avut loc în jurul orei 9 şi jumătate când poliţiştii de la secţia 10 au remarcat un bărbat băut şi violent şi i-au cerut să se legitimeze.

Focuri de armă în centrul Capitalei! Polițiștii au tras cu pistolul după ce un bărbat în stare de ebrietate a devenit extrem de agresiv și i-a amenințat cu cuțitul. Cum s-a sfârșit nefericitul eveniment

Incidentul a avut loc în jurul orei 9 şi jumătate când poliţiştii de la secţia 10 au remarcat un bărbat băut şi violent şi i-au cerut să se legitimeze.

Nu numai că bărbatul nu făcut ce i s-a cerut, dar i-a şi ameninţat pe oamenii legii cu un cuţit. În acel moment, agenţii au apelat la sprayul cu gaze lacrimogene şi au tras câteva focuri de armă în aer, moment în care individul recalcitrant a renunţat la cuţit. Poliţiştii l-au pus la pământ şi l-au încătuşat, apoi a fost dus la secţia de poliţie, în apropierea locului unde s-a produs conflictul.

În prezent, bărbatul se află încă la audieri, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru ultraj.

O fetiță de 2 ani se luptă cu viața, după ce o banală gripă s-a transformat într-o inflamație a creierului! Se află în c... Accident teribil în Bistrița-Năsăud! O mașină a intrat într-un cap de pod și a plonjat într-un râu! Un tânăr de 21 ani a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x