Antena Căutare

Doi tineri îndrăgostiți au murit ținându-se de mână, chiar înainte de nuntă! Ei urmau să se căsătorească în august 

Viețile a doi tineri care urmau să se căsătorească în luna august au fost curmate într-un mod stupid, după ce au căzut într-o gură de canalizare. 

Viețile a doi tineri care urmau să se căsătorească în luna august au fost curmate într-un mod stupid, după ce au căzut într-o gură de canalizare.

Cei doi tineri, un băiat de 24 de ani și o fată de 21 de ani, erau dintr-o localitate din raionul Ungheni, Republica Moldova. Aceștia se aflau într-un local, iar la un moment dat, tânăra a ieșit afară. Din păcate, însă, ea a căzut într-o gură de canalizare adâncă de cinci metri. A apucat să strige, însă, după ajutor, iar prietenul ei a fugit într-un suflet să o ajute.

Din păcate, însă, acesta a căzut și el în groapa respectivă. În ciuda faptului că echipajele de salvare au încercat să-i salveze, eforturile lor au fost zadarnice.

Cadavrele celor doi au fost scoase, însă, la scurt timp, iar presa locală scrie că aceștia au fost găsiți ținându-se de mână. Cei doi formau un cuplu și urmau să se căsătorească anul acesta, în luna august.

Gura de canalizare, potrivit informațiilor Poliției, se află la circa șase metri de gardul cu care era îngrădit teritoriul localului și este de aproximativ cinci metri adâncime.

Ungurii au smuls, ars și îngropat crucile eroilor români! ”Un ritual păgân, consumat noaptea!”... Cum alegi covoarele potrivite pentru fiecare cameră din casa ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x