Căutare Live

Au reapărut măștile de protecție în farmacii! Care sunt prețurile și ce reguli există

Veste bună pentru români, în contextul epidemiei de coronavirus. Măștile de protecție au început să reapară în stocurile farmaciilor, dar clienții pot cumpăra un număr limitat.

Ce prețuri au acum măștile chirurgicale

Încă de săptămâna trecută, la multe dintre farmacii au început să reapară măștile de protecție de unică folosință. În București, ca și în alte orașe din țară, prețul variază între 4,5 lei și 8 lei bucata. Unele farmacii au ales chiar să impună clienților reguli clare în ceea ce privește număru acestora.

Practic, o persoană poate achiziționa un număr limitat de măști de protecție. Potrivit reprezentanților farmaciilor, aceste măști de protecție sunt aduse din China și sunt tratate împotriva virusurilor.

Au reapărut măștile de protecție în farmacii! Care sunt prețurile și ce reguli există

Ce prețuri au acum măștile chirurgicale

Cât costă acum o mască de protecție

Pentru cei care doresc să achiziționeze de pe site-uri de cumpărături măști de protecție, prețurile sunt ceva mai mari, dar românii pot cumpăra pachete de câte 50 de bucăți. Prețurile pornesc de la 250 de lei cutia.

citește și: Cât de eficiente sunt măştile de protecţie confecţionate din materiale textile

Există totuși și români care au decis să facă o afacere de moment, punând pe Facebook tot felul de mesaje prin care anunță prețuri fabuloase la măștile de protecție.

La mare căutare în ultima vreme au fost măștile din bumbac sau din alte materiale, ce pot fi refolosite.

Recent, Raed Arafat a informat faptul că cetățenii trebuie să își ia măsuri de protecție. Potrivit acestuia, chiar și măștile improvizate pot oferi oamenilor o protecție mai mare împotriva coronavirusului față de cei care aleg să nu se protejeze la nivelul feței.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri