Măștile de protecție, obligatorii în cinci județe din România. Oamenii, nevoiți să-și acopere gura și nasul în spațiile aglomerate

Autoritățile continuă să ia măsuri drastice pentru a stopa epidemia de coronavirus, iar în cinci județe măștile de protecție vor fi obligatorii începând de astăzi.

Astfel, oamenii care vor să iasă din casă în județele Galați, Iași, Vaslui, Suceava și Maramureș vor fi nevoiți să poarte măști de protecție ori să-și acopere gura și nasul cu o eșarfă.

De asemenea, Medicul Raed Arafat a transmis un mesaj pe Facebook prin care îndeamnă toți românii să nu mai iasă din casă fără să își acopere gura și nasul indiferent dacă există sau nu vreun simptom de coronavirus.

Numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns în România la 156

Încă cinci decese provocate de coronavirus au fost anunțate, luni dimineață de Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total a ajuns astfel la 156 de morți.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri