Căutare Live

O familie din Prahova a ținut mortul neîngropat timp de 30 de zile! Motivul este halucinant

O familie din Prahova a refuzat să-şi îngroape tatăl decedat timp de o lună de zile. Motivul este unul halucinant.

O familie din Prahova a refuzat să-și înmormânteze defunctul, până când nu a reuşit să demonstreze că bărbatul nu a murit de COVID-19, aşa cum fusese declarat, scrie Antena 3.

Masca de protecție a devenit obligatorie de astăzi, în alte două mari judeţe din ţară! Află unde se impun noile reguli!

Pentru familia mortului nu a fost deloc uşoară această situaţie, şi asta pentru că a trebuit să facă nenumărate drumuri atât la Ploieşti, cât şi în Capitală, pentru a obţine anumite avize ca persoana decedată să fie testată în mai multe rânduri.

Oamenii spun că nu au înţeles de ce bărbatul decedat primise un rezultat pozitiv la testul de coronavirus, pentru că el mergea des la dializă, acolo i se făcea regulat testarea şi de fiecare dată, el era negativ la COVID-19.

Oamenii spun că temeau de oamenii din sat, care nu mai vorbeau cu ei de teama de a nu contacta si ei virusul.

Atenție unde alegeți să mâncați pe litoral! Amenzi usturătoare din cauza neregulilor! Aceste zone sunt cele mai riscante!

Într-un final, cu extrem de multă greutate a reuşit să ajungă o probă la Instititul Cantacuzino din Capitală, de acolo de unde a venit rezultatul negativ. Testul pozitiv fusese primit de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Prahova.

După 30 de zile au reuşit să ridice trupul neînsufleţit al bărbatului şi astăzi îl vor înmormânta creştineşte, scrie sursa precizată.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Noi date despre cazurile de infectare cu Covid-19, în România! Care este situația, în ultimele 24 de ore...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri