Antena Căutare

Autoizolarea, test fizic și psihic pentru Valentin Stan: ”E foarte greu!” Cum își planifică perioada de recuperare

A trecut mai bine de o săptămână de când colegul nostru, Valentin Stan, este izolat la domiciliu într-un experiment marca Observator. O perioadă care îi testează limitele fizice şi psihice.

În astfel de situaţii, cea mai mare provocare este să nu cedezi. Aşa că Valentin Stan îşi planifică deja perioada de recuperare.

”Ziua a opta. Este cea mai dificilă de până acum. Mă gândesc încontinuu la perioada pe care mai trebuie să o petrec aici, în casă. Număr zilele rămase. Trebuie să găsesc o activitate care să mă ţină ocupat. O să caut vacanţe, o să-mi fac nişte planuri pe care să le pun în practică după ce ies de aici.”, a spus acesta.

Experiment Observator! A cincea zi de izolare pentru Valentin Stan! Cum arată viața unui suspect de coronavirus?

Doar că turismul din toată lumea este într-un blocaj din cauza coronavirusului. Cel mai bine este să apelaţi la specialişti.

”Pentru luna mai avem destinaţiile din România. Luna mai este plină de evenimente interesante. Delta vine cu pachete atât pentru 1 Mai, cât şi pentru celelalte intervale. Sunt pachete care pornesc de la 449 RON de persoană.”, declară Ciprian Enea, consultant de turism.

În Europa, industria turismului pierde în fiecare lună un miliard de euro din cauza epidemiei de coronavirus. Mulţi dintre cei care şi-au anulat plecările în străinătate s-au orientat deja către destinaţiile de la noi.

”La nivel general, România ar fi câştigătoarea acestor cifre. Mulţi se gândesc că România este o destinaţie la îndemână pe care o pot gestiona mai uşor: scapi de aglomeraţia din aeroporturi, de controalele de la frontieră, scapi de stresul unui hotel de cinci stele cu foarte mulţi turişti.”, mai declară Ciprian Enea.

Experimentul Observator continuă. Valentin Stan mai are şase zile pe care le va petrece în autoizolare doar pentru a vă arata cu ce probleme se confruntă românii care sunt în această situaţie. Proviziile sunt pe sfârşite. Ce soluţii pot fi găsite, fără a intra în contact cu alţi oameni, vedeţi, mâine, la Observator.

Toaleta de la o școală din Viişoara, pericol pentru elevi. Părinții sunt revoltați, dar primarul e liniștit: ”Sunt o tur... Cinci copilași din Sibiu se cresc singuri. Mama lor a murit la începutul lunii februarie, răpusă de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x