Antena Căutare

Experiment Observator! A cincea zi de izolare pentru Valentin Stan! Cum arată viața unui suspect de coronavirus?

Valentin Stan de la Observator se află în a cincea zi de autoizolare la domiciliu, într-un experiment realizat de Antena 1! Cum arată viața celor suspecți sau bolnavi de coronavirus?

Viaţa în izolare poate fi destul de monotonă, aşa că românii care trebuie să stea 14 zile la domiciliu trebuie să găsească un mod de a-şi umple timpul!

Mai ales dacă sunt singuri aşa cum este colegul nostru, Valentin Stan, care astăzi a făcut sport!

Reporterul nostru este în cea de-a doua zi a experimentului realizat de Observator, pe care îl puteţi 24 de ore din 24, pe site-ul nostru. Menționăm că Valentin Stan este sănătos şi nu este nici suspect de coronavirus.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Cele 14 zile nu sunt o sarcină psihică ușoară, dar specialiștii au explicat la ce ar trebui să ne așteptăm, ce dificultăți apar, dar și ce sfaturi putem urma pentru a ne face autoizolarea mai ușoară, în cazul în care situația impune acest lucru.

Urmărește materialul video de mai sus ca să vezi cum arată viața celor suspecți sau bolnavi de coronavirus!

Elev al Şcolii de Poliţie, prin furând dintr-un mall din Ploieşti! Ce detaliu a ieșit la iveală... România s-a cutremurat de Mărțișor. Patru seisme au avut loc în prima zi a lunii martie, într-un interval de câteva ore ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x