Antena Căutare

Autorii jafului de la Urziceni au fost prinsi

Cei doi barbati care au jefuit luni dupa-amiaza o casa de amanet din Urziceni, furand 5.000 de lei, dupa ce l-au batut pe angajatul unitatii, au fost identificati si prinsi de politistii ialomiteni.

Acestia au fost retinuti si urmeaza sa fie dusi in fata unui judecator care va decide daca ii aresteaza. Hotii sunt doi barbati in varsta de 37 si respectiv, 38 de ani, din comuna Bornaesti, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

"In timp ce barbatul examina cerceii, a fost agresat de catre individul respectiv si de o alta persoana care a intrat ulterior in incinta societaiii comerciale. Suspectii, care nu aveau cagule si nu au folosit arme de foc, au parasit la scurt timp casa de amanet, iar vanzatorul a apasat butonul de panica, la fata locului venind angajatii firmei de paza cu care unitatea are contract, dar indivizii disparusera", a declarat Iuliana Fecioru, Purtatorul de Cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita.

Victima a suferit traumatisme faciale, fiind transportata la Camera de Garda a Spitalului Urziceni, unde i s-au acordat ingrijiri medicale si ulterior a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Sursa: Jurnalul National

IMAGINI SOCANTE! Liderul PC Neamt, Cristian Liciu, si-a batut sotia... Cod Rosu de radiatii la munte si la mare! Vezi zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x